Kovácsolt vas
A kovácsoltvasról
A kézműves ipar remeke – tartós megoldás
Napjainkban a kovácsoltvas termékek bárki számára elérhetők. De, mivel ez igen idő- és munkaigényes tevékenység, nem csoda a magas ár.
Természetesen van más, mindenki számára megfizethető megoldás, ha az egyedi darabok félkész elemekből készülnek. Az ilyen elemek jól kidolgozott rendszerben illeszkednek egymáshoz és választékuk szinte elképzelhetetlenül bőséges.

Kovácsoltvas elemek
úszó kapu (a levegőben „úszva” nyílik és záródik, nincs vezetősín, a görgő rejtve van)
toló kapu (alsó vezetősínen fut a kerítés vonala mellett)
kétszárnyas kapu (a kapuszárnyak nyitási sugarának megfelelő helyre van szükség)
kerítés mező (vízszintes, íves – nagy a variálhatósága)
korlát (lehet íves, egyenes, lépcső mellé emelkedő)
védőrács (biztonságérzetet ad, egyben nagyon mutatós is)
dísztárgy (egyedi ötlet, és „hozott” minta alapján is)
lépcső

Szolgáltatásaink
díjtalan helyszíni felmérés
díjtalan árajánlat készítés
egyedi kovácsoltvas termékek gyártása
szerkezeti lakatosmunkák
elemek legyártása a kért határidőre
helyszíni összeszerelés igény szerintFelületkezelés
Nagyon lényeges, hogy az elkészített tárgyaknál milyen felületkezelést alkalmazunk. Olyan technológiát kell kiválasztani a felület védelmére, hogy hosszú ideig meg tudjuk őrizni azt eredeti szépségében.
A tűzihorgany-bevonatok messzemenően karbantartás-mentesek. Egy festékbevonat élettartama a tűzihorganyzással szemben lényegesen kisebb.
Kovácsoltvas termékeink szinterezése: A kovácsoltvas kapu, kerítés, illetve kovácsoltvas korlát, ablakrács kivitelezése során felmerülő felületkezelési eljárások egyike, amely alapozás, vagy akár tűzihorganyzás után is a kovácsoltvas elem felületére kerülhet.
Az antikolási művelet az alapozás és az utolsó festékréteg száradása után kerül fel a kovácsoltvas elemek felületére. Az antikoló festék nem fedőrétegként funkcionál, csak esztétikai szerepe van. Felvitele rövidszőrű ecsettel, kevés festékkel történik, mellyel csak az éleket kell kiemelni.

Árak
Pontos árakat előre lehetetlenség megadni! Nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni, amiből meghatározzuk az adott termék pontos árát. Nagyban függ a vevő igényétől: milyen díszelemeket tartalmazzon a termék, milyen felületkezelési eljárást alkalmazzunk, helyszíni szerelést igényelnek-e... stb. Kérdésével kapcsolatban bármely megadott elérhetőségünkön kereshet minket!


I.SZ.I. PRODUKT
I.SZ.I. Produkt Kft.
Székhely: H-2340 Kiskunlacháza, Zrínyi Miklós utca 19.
Adószám: 14828139-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-129993

Mobil: +36 30 251 9388

Bemutatkozás   Napelem   Raklapmagasító keret   Kovácsolt vas   Kaputechnika   Kapcsolat  
Partnereink